Kulawarga basa Slavika Wétan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Basa Slavik Wétan)

Basa Slavik Wétan iku sawijining sub-golongan basa Slavik sing mligi dituturaké ing wewengkon tilas Kekaisaran Ruslan lan para pendahulunya. Basa-basa sing éwoning iki antarané:

Uga delengen[besut | besut sumber]