Kulawarga basa Slavika Wétan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Basa Slavik Wétan)

Basa Slavik Wétan iku sawijining sub-klompok basa Slavik sing utamané dituturaké ing wewengkon tilas Kekaisaran Rusia lan para pendahulunya. Basa-basa sing klebu klompok iki antara liya:

Deleng uga[besut | besut sumber]