Menyang kontèn

Baruga, Kendhari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Baruga, Kendari)
Baruga, Kendhari
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri74.71.03 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Kendari {{{nama dati2}}}]]

Baruga iku kecamatan ing Kutha Kendari Propinsi Sulawesi Kidul-Wétan.

Kutha Kendari, Sulawesi Kidul-Wétan
Lambang Kutha Kendari.png

Kecamatan: Abeli Baruga Kendari Kendari Barat Mandonga Poasia

Kutha Kendari