Menyang kontèn

Cithakan:Kutha Kendari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kutha Kendari, Sulawesi Kidul-Wétan
Lambang Kutha Kendari.png

Kecamatan: Abeli Baruga Kendari Kendari Barat Mandonga Poasia