Menyang kontèn

Barbara Morgan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Barbara Radding Morgan
Antariksawati NASA
KabangsanAmerika Sarekat
StatusPensiun
Lair (1951-11-28) Novèmber 28, 1951 (umur 72)
Fresno, California
Pedamelan sanèsGuru
MisiSTS-118
Èmblem misi30px

Barbara Radding Morgan (lair 28 Novèmber 1951; umur 72 taun) yaiku guru lan mantan antariksawati NASA saka Amerika Sarekat. Ia melu ing program Teacher in Space minangka bekingan Christa McAuliffe kanggo misi taun 1986 STS-51-L sing entuk nasib ala saka pesawat ulang alik Challenger.

Pranala jaba[besut | besut sumber]