Christa McAuliffe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Christa McAuliffe
Partisipan penerbangan antariksa NASA[1]
KabangsanAmerika Sarekat
StatusSeda nalika misi
Lair(1948-Cithakan:NOMORBULAN-02)2 Sèptèmber 1948
Boston, Massachusetts
PatiJanuari 28, 1986(1986-01-28) (umur 37)
Cape Canaveral, Florida
Pedamelan sanèsGuru
PamilihanProyek Teacher in Space (1985)
MisiSTS-51-L
Èmblem misiSTS-51-L.svg
BebungahMedali Kehormatan Antariksa Kongres

Sharon Christa McAuliffe (née Corrigan; lair 2 Sèptèmber 1948 – pati 28 Januari 1986 ing umur 37 taun) yaiku guru lan antariksawati Amerika Sarekat saka Concord, New Hampshire lan salah sijining saka pitu anggota kru sing seda ing kacilakan pesawat ulang alik Challenger. Ia entuk gelar sarjana ing bidang pendidikan lan sajarah saka Framingham State College ing 1970

Cathetan[besut | besut sumber]

  1. "Astronaut Biographies: Space Flight Participant". NASA/Lyndon B. Johnson Space Center. December 5, 2008. Dibukak ing January 10, 2009.

Referensi[besut | besut sumber]

Wacaan tambahan[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:STS-51L Cithakan:Congressional Space Medal of Honor