Banyu susu ibu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Banyu susu ibu (id:Air susu ibu) utawa ASI ya iku banyu susu sing metu saka payudarané ibu sing bar nglairaké bayiné.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]