Banyu gendul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Banyu mineral botol
Banyu botol sing didol ing adhem banyu

Botol banyu wis minangka sawijining ngombé banyu (contone, banyu uga, banyu disaring, banyu mineral, utawa spring banyu ) rangkep ing plastik utawa kaca botol banyu . Banyu botol bisa uga karbon utawa ora. Ukuran kalebu saka botol siji utawa cilik kanggo carboy gedhe kanggo adhem banyu .