Dispènser banyu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dispenser Banyu Botol

Dispenser banyu, sing dikenal minangka cooler banyu (yen digunakake mung kanggo adhem), yaiku sawijining piranti mesin sing adhem utawa panas lan mbuwang banyu nganggo unit kulkas. Umume dununge cedhak kamar regane amarga akses plumbing luwih cedhak. Saluran saluran uga disedhiyakake saka adhem banyu menyang sistem pembuangan.