Bandhar udara Internasional Il Caravaggio

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bandhar udara Internasional Orio al Serio[1] ((IATA: BGYICAO: LIME)), utawa uga ditepungi mawa jeneng Bandhar udara Il Caravaggio utawa Bandhar udara Milan-Bergamo, iku sawijining bandhar udara internasional sing dumunung ing tlatahé Orio al Serio, 5 kilomèter sakidul-wétané Bergamo ing Italia. Lapangan mabur iki dunungé kira-kira 45 kilomèter saka Milano ing arah lor-wétané. Karo Bandhar udara Malpensa lan Bandhar udara Linate, lapangan mabur iki ngladèni tlatah sakiwatengené Milano, kutha nomer loro ing Italia. Il Caravaggio nampa 10.404.625 panumpang ing 2015 lan kalebu lapangan mabur nomer telu sing ramé dhéwé ing Italia. Salah sijiné maskapé sing uga ndharat ing kéné iku Ryanair.

Réferènsi[besut | besut sumber]