Bambalamotu, Mamuju Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bambalamotu, Mamuju Lor
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri76.01.01 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Mamuju Lor {{{nama dati2}}}]]

Bambalamotu iku kacamatan ing Kabupatèn Mamuju Lor Propinsi Sulawesi Kulon.

Cithakan:Kabupatèn Mamuju Lor

Kabupatèn Mamuju Lor