Ballarat, Victoria

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Letak Ballarat di Australia

Ballarat iku salah sawijining kutha ing Australia. Kutha iki manggon ing kidul Australia. Penduduknya cacah-e 90.000 jiwa ing taun 2006.