Ballarat, Victoria

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Letak Ballarat di Australia

Ballarat iku salah sawijining kutha ing Australia. Kutha iki manggon ing kidul Australia. Penduduknya cacah-e 90.000 jiwa ing taun 2006.