Ballarat, Victoria

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Letak Ballarat di Australia

Ballarat iku salah sawijining kutha ing Australia. Kutha iki manggon ing kidul Australia. Penduduknya cacah-e 90.000 jiwa ing taun 2006.