Ballarat, Victoria

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Letak Ballarat di Australia

Ballarat iku salah sawijining kutha ing Australia. Kutha iki manggon ing kidul Australia. Penduduknya cacah-e 90.000 jiwa ing taun 2006.