Bakwan Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bakwan kuah Malang

Bakwan Malang ya iku panganan khas saka Kutha Malang, Jawa Wétan[1]. Bakwan iki wujud penthol utawa bakso ingkang diparingi kuah lan pangsit goreng. Bakwan iki uga kathah ing tlatah Jawa Wétan, kaya ta Kutha Surabaya, Kutha Malang, Kabupatén Gresik, Kabupatén Sidaharja, lan sakpanunggale kutha ing Jawa Wétan. Ing kutha Surabaya, bakwan Malang iki ana manéka warna cacahé. Ana Bakwan pangsit isi tigan, isi urang, isi tahu, lan uga isi daging sapi[2].

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala[besut | besut sumber]