Babar, Maluku Tenggara Barat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Babar, Maluku Tenggara Barat
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Maluku Tenggara Barat {{{nama dati2}}}]]

Babar iku kecamatan ing Kabupaten Maluku Tenggara Barat Propinsi Maluku.

Kabupaten Maluku Tenggara Barat