Avril

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Avril tegesé bisa:

  • Avril iku tembung saka basa Prancis kanggo sasi kaping 4 utawa April ing kalèndher Masèhi.

Jeneng wong[besut | besut sumber]

Papan[besut | besut sumber]