Augustin Pyramus de Candolle

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
A. P. de Candolle

A. P. de Candolle
Lair 4 Februari 1778
Jenewa, Swiss
Pati 9 September 1841
Kabangsan Swiss
Babagan Botani
Notable awards Royal Medal(1833)

Augustin Pyramus de Candolle uga diéja Augustin Pyrame de Candolle (dipunlairaken ing Jenewa, Swiss, 4 Februari 1778 – surud 9 September 1841 kanthi umur 63 taun) iku sawijining ahli botani. Cithakan pangarang dipigunakaké yèn ngutip jeneng tentanduran sing diterbitaké yakuwi aksara "DC.".

Panjenengané nemokaké gagasan "perang alam" ("Nature's war") sing mengaruhi, Charles Darwin.

Referensi[sunting | Owah sumber]

Pranala njaba[sunting | Owah sumber]