Augustin Pyramus de Candolle

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
A. P. de Candolle
A. P. de Candolle
Lair4 Fèbruari 1778
Jenewa, Switserlan
Pati9 September 1841
KabangsanSwitserlan
BabaganBotani
Notable awardsRoyal Medal(1833)

Augustin Pyramus de Candolle uga diéja Augustin Pyrame de Candolle (lair ing Jenewa, Switserlan, 4 Fèbruari 1778 – pati 9 Sèptèmber 1841 ing umur 63 taun) iku sawijining ahli botani. Cithakan pangarang dipigunakaké yèn ngutip jeneng tentanduran sing diterbitaké yakuwi aksara "DC.".

Panjenengané nemu gagasan "perang alam" ("Nature's war") sing mengaruhi, Charles Darwin.

Rujukan[besut | besut sumber]

  • Desmond, Adrian; Moore, James (1991), Darwin, London: Michael Joseph, Penguin Group, ISBN 0718134303
  • This article incorporates text from the Encyclopædia Britannica Eleventh Edition, a publication now in the public domain.

Pranala njaba[besut | besut sumber]