Augustin Pyramus de Candolle

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
A. P. de Candolle
A. P. de Candolle
Lair 4 Februari 1778
Jenewa, Swiss
Pati 9 September 1841
Kabangsan Swiss
Babagan Botani
Notable awards Royal Medal(1833)

Augustin Pyramus de Candolle uga diéja Augustin Pyrame de Candolle (lair ing Jenewa, Swiss, 4 Fèbruari 1778 – pati 9 Sèptèmber 1841 ing yuswa 63 taun) iku sawijining ahli botani. Cithakan pangarang dipigunakaké yèn ngutip jeneng tentanduran sing diterbitaké yakuwi aksara "DC.".

Panjenengané nemokaké gagasan "perang alam" ("Nature's war") sing mengaruhi, Charles Darwin.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]