Augustin Pyramus de Candolle

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
A. P. de Candolle
A. P. de Candolle
Lair4 Fèbruari 1778
Jenewa, Switserlan
Pati9 September 1841
KabangsanSwitserlan
BabaganBotani
Notable awardsRoyal Medal(1833)

Augustin Pyramus de Candolle uga diéja Augustin Pyrame de Candolle (lair ing Jenewa, Switserlan, 4 Fèbruari 1778 – pati 9 Sèptèmber 1841 ing umur 63 taun) iku sawijining ahli botani. Cithakan pangarang dipigunakaké yèn ngutip jeneng tentanduran sing diterbitaké yakuwi aksara "DC.".

Panjenengané nemu gagasan "perang alam" ("Nature's war") sing mengaruhi, Charles Darwin.

Rujukan[besut | besut sumber]

  • Desmond, Adrian; Moore, James (1991), Darwin, London: Michael Joseph, Penguin Group, ISBN 0718134303
  • Public Domain Artikel iki nyertake teks saka terbitan sing saiki ana ing ranah publikChisholm, Hugh, ed. (1911). "article name needed". Encyclopædia Britannica (11 ed.). Cambridge University Press.CS1 maint: ref=harv (link)

Pranala njaba[besut | besut sumber]