Asya Shara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Asha Shara
Asha Shara.jpg
LairAsha Shara
Pakaryanaktris
Taun aktif2002-saiki

Asha Shara (lair ing Jakarta, 27 Oktober 1987; umur 32 taun) ya iku aktris Indonesia.[1] Asha Syara duwé getih Arab-Acèh iki lair ing Jakarta tanggal 27 Oktober 1987. Dhèwèké ya iku anak katelu saka pasangan Ismail Tahir lan Ipa Alatas. Jeneng Asha minangka sawijining aktris kang misuwur lumantar perané ing Ekstravaganza ABG.[1] Asha Syara, kawitane mung dikenal minangka bintang anyar kang miwiti debut minangka pemeran rewang lumantar FTV, Mawar Merah dan Mawar Putih arahan sutradara Jajang C Noer.[1] Peran mau diolihaké kanthi kebetulan, nalika duwé niyat ngeteraké salah siji tancane mèlu audisi ing sawijining papan produksi. Dhèwèké malah dijaluk njupuk pérangan ing sinétron mau.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 6 April 2012)