Asti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
PMN-Mappa.png
Piazza del Cavallo

Asti minangka jeneng kutha ing Italia. Dunungé ing pérangan lor, ya iku ana ing region Piemonte, Italia. Taun 2005, kutha iki sing ndunungi cacahé 73.734 jiwa sajeroning wewengkon kang ambané 151,82 km². Kapadhetan kutha iki 485,67 jiwa/km². Kutha iki minangka kutha krajan Provinsi Asti.

Pranala njaba[besut | besut sumber]