Asti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Disambig.svg
Artikel punika isinipun ngéngingi Asti.Kanggé Provinsi Asti, pirsani Asti (disambiguasi).
PMN-Mappa.png
Piazza del Cavallo

Asti minangka jeneng kutha ing Italia. Dunungé ing bagéan lor, ya iku ana ing region Piemonte, Italia. Taun 2005, kutha iki nduwé padunung cacahé 73.734 jiwa jroning wewengkon kang ambané 151,82 km². Kapadhetan kutha iki 485,67 jiwa/km². Kutha iki minangka kutha krajan Provinsi Asti.

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Asti&oldid=971890"