Aspik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Aspik karo pitik lan endhog
Aspik bunder

Aspik ( /ˈæspɪk/ ) [1] iku panganan kang bahan sing adhedhasar gelatin digawé saka daging kaldhu utawa duduh . Aspik uga bisa diarani gelée aspal utawa jeli aspic . Sesunguhnya sing enak, legi, asring digawé karo campuran gelatin komersial tanpa kaldhu utawa konsonan, biasane diarani salad jello ing Amerika Serikat, utawa salad gelatin ing papan liya.

Kapustakan[besut | besut sumber]

  1. https://www.oxfordlearnersdictionaries.com/definition/english/aspic