Ascraeus Mons

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Ascraeus Mons.

Ascraeus Mons iku sawijining gunung ing planit Mars. Gunung iki dhuwuré 18 kilomèter.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]