Ascraeus Mons

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Ascraeus Mons.

Ascraeus Mons iku sawijining gunung ing planèt Mars. Gunung iki dhuwuré 18 kilomèter.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ascraeus_Mons&oldid=827145"