Ascraeus Mons

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ascraeus Mons.

Ascraeus Mons iku sawijining gunung ing planit Mars. Gunung iki dhuwuré 18 kilomèter.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]