Arpád Račko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Arpád Račko (lair ing Szolnok, Hongaria, 17 Juli 1930 - surut ing Košice, Slowakia, 2 Januari 2015, nalika tilar donya umuré 84 taun), iku sawijining panatah patung Slowakia.[1]

Galeri[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]