Arnold Poernomo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Arnold Poernomo
PakaryanKoki

Arnold Poernomo (lair ing Jakarta, 15 Januari 1989; umur 31 taun) luwih misuwur kanthi jeneng Chef Arnold ya iku juru masak kang misuwur sawisé dadi juri ing acara MasterChef. Chef Arnold dipilih dadi juri wiwit taun 2013 ganti Juna Rorimpandey.