Menyang kontèn

Ariake Urban Sports Park

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ariake Urban Sports Park
Tampilan dhuwur Ariake Urban Sports Park
LocationKoto, Tokyo, Japan
Coordinates35°38′21.6″N 139°47′16.3″E / 35.639333°N 139.787861°E / 35.639333; 139.787861
Capacity7000 (skateboard)
6,600 (BMX)
5000 (BMX freestyle)
Opened2021

Ariake Urban Sports Park (有明アーバンスポーツパーク Ariake ābansupōtsupāku?) yaiku fasilitas ulahraga outdoor sing dununge ing Ariake, Koto, Tokyo, Jepang. Papan iki jembaré 97.000 m².[1]

Fasilitas BMX, gaya bebas BMX lan skateboard duwe kapasitas maksimum masing-masing 6.600, 5.000, lan 7.000.[2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "実施段階環境影響評価書案に係る意見見解書 - 有明アーバンスポーツパーク" (PDF). 2020games.metro.tokyo.lg.jp . 3 March 2019. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 27 June 2021. Dibukak ing 27 June 2021.
  2. "Ariake Urban Sports Park". olympics.com (ing basa Inggris). Diarsip saka sing asli ing 27 June 2021. Dibukak ing 27 June 2021.