Apartemèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Apartemen madhep Central Park ing Midtown Manhattan, New York City
Macem-macem jinis apartemen ing Minato, Tokyo, Jepang
Blok flat ing Birmingham, Inggris

Apartemen ( Inggris Amerika ), utawa flat ( Inggris Inggris, India Inggris ), minangka salah sawijining unit omah mandhiri (jinis real estate omah ) sing mung manggoni bagean bangunan, umume ana ing sawijining crita. Ana akeh jeneng kanggo bangunan umum kasebut, deleng ing ngisor iki. Ing drajat omah saka Apartemen uga beda-beda gumantung saka amba ukuran umum omah, kanggo pemilik panggonan ing apa sah a condominium ( judhul tingkat utawa commonhold ), kanggo nyewo nyewakake saka juragan pribadi (ndeleng Estate kayangan ).