Antonim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Antonim inggih punika tembung ingkang kagungan teges walikan kaliyan tembung sanesipun.[1]

Tuladha :

  • gedhé X cilik
  • gampang X angél
  • pinter X bodho
  • adhem X panas
  • tuwa X enom
  • mati X urip

Delengen Uga[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ Sasangka, Sry Satriya catur Wisnu. Paramasatra Gagrag Anyar Basa Jawa. Yayasan Paramalingua. jakarta. (2001:188)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Antonim&oldid=980698"