Andøy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Andøy
Désa ing Nurwègen
Gendéra Andøy
Gendéra
Coat of arms of Andøy
Coat of arms
Nagara Norway
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

Andøy punika dhusun ingkang kapernah ing praja Nurwègen.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]