Anatotitan

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Anatotitan
Temporal range: Late Cretaceous, Cithakan:Fossilrange
Anatotitan copei skeletons at the American Museum of Natural History, New York
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Animalia
Filum: Chordata
Kelas: Sauropsida
Superorder: Dinosauria
Ordo: Ornithischia
Kulawarga: Hadrosauridae
Subkulawarga: Hadrosaurinae
Marga: Anatotitan
Chapman & Brett-Surman, 1990
Species

Anatotitan (pocapan jroning Basa Inggris /əˌnætɵˈtaɪtən/ ə-NAT-o-TY-tən, 'bebek amba', ya iku jinis dinosaurus ornithopodahadrosaurine hadrosaurid sing duwé cangkem wangun plat-dhatar (sawijining dinosaurus cocor bèbèk) saka périodhe jaman Kapur, ing panggonan sing saiki diarani Amérika Lor.

Dhaftar Pustaka[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Anatotitan&oldid=1029499"