Ana Brnabić

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Brnabić ing 2018

Ana Brnabić (Sirilik Serbia: Ана Брнабић, diucapaké [âna bř̩nabitɕ]; lair 28 Sèptèmber 1975; umur 47 taun) yaiku pulitikus Serbi sing ngejabat minangka Mahamantri Serbi sawise 2017. Ia menika wong wadon kapisan lan gay terbuka kapisan sing megang jabatan kasebut.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Surk, Barbara (28 June 2017). "Serbia Gets Its First Female, and First Openly Gay, Premier". The New York Times. ISSN 0362-4331. Dibukak ing 30 June 2017.

Pranala jaba[besut | besut sumber]