Ampibabo, Parigi Moutong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ampibabo, Parigi Moutong
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Parigi Moutong {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Ampibabo iku kacamatan ing Kabupatèn Parigi Moutong propinsi Sulawesi Tengah.

Kabupatèn Parigi Moutong