Amanuban Kulon, Timor Tengah Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Amanuban Kulon, Timor Tengah Kidul
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Timor Tengah Selatan {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Amanuban Barat iku kecamatan ing Kabupaten Timor Tengah Selatan Propinsi Nusa Tenggara Wétan.

Kabupaten Timor Tengah Selatan