Alter Bridge

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Alter Bridge
Alter Bridge.JPG
Alter Bridge taun 2008
Pratélan latar wuri
Saka Orlando, Florida, Amérika Sarékat
Génre Metal alternatif[1]
Hard rock[2]
post-grunge[1]
Mangsa akarya 2004 - saiki
Labèl Wind-Up (2004 - 2006)
Universal Republic
Roadrunner
EMIUniversal Republic (2007 - saiki)
Sana jaringan www.alterbridge.com
Anggota Myles Kennedy
Mark Tremonti
Brian Marshall
Scott Phillips
Official Alter Bridge logo

Alter Bridge ya iku Rock band ingkang wiwitan asal saka kutha Orlando, Florida. Band iki didamel déning saka anggota-anggota Creed ya iku Mark Tremonti (gitar dan vokal), Brian Marshall (bass), Scott Phillips (drum) lan Myles Kennedy (gital dan vokal) ingkang asalé saka band The Mayfield Four.

Alter Bridge ngudhari album kapisan ingkan diparingi asma One Day Remains, nalika Agustus 2004, banjur album kapindho Blackbird, nalika Oktober 2007. Kaloro album iki ingkang damel saged sukses makarya. Album katiga diliris nalika September 2010 asmane AB III.[3]

Rikala Fèbruari 2012, Phillips ngumumake piyambake damel band anyar asmane Projected kaliyan Sevendust anggotanipun John Connolly karo Vinnie Hornsby,lan bekas juru main gitar Submersed, Eric Friedman.[4]

Anggota Band[besut | besut sumber]

  • Myles Kennedy - vocal, gitar
  • Mark Tremonti - gitar, vocal panjurung
  • Brian Marshall - bass
  • Scott Phillips - drum, keyboards

Diskografi[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Ugi Mirsani[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

~Adhi Kurniawan~ pirembagan 12 Oktober 2012 02.18 (UTC)