Alphonse Daudet

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Alphonse Daudet

Alphonse Daudet (lair ing Nîmes, Prancis, 13 Mei 1840 – tilar donya ing Paris, Prancis, 16 Dhésèmber 1897) iku sawijining juru nulis Prancis. Karyané sing baku nyampur fantasi karo réalisme saka kauripan sadina-dina. Biyasané Daudet digolongaké marang aliran naturalisme.

Roman[besut | besut sumber]

  • 1868 Le Petit Chose
  • 1872 Tartarin de Tarascon
  • 1884 Sapho

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Alphonse_Daudet&oldid=1106411"