All I See Is You (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
All I See Is You
Disutradarani Marc Forster
Diprodhuseri
  • Craig Baumgarten
  • Jillian Kugler
  • Brian Wilkins
Ditulis déning
  • Marc Forster
  • Sean Conway
Dibintangi
Dimusiki Marc Streitenfeld
Sinématografi Matthias Koenigswieser
Dibesut déning Hughes Winborne
Perusahaan
prodhuksi
  • SC International Pictures
  • Wing and a Prayer Pictures
  • LINK Entertainment
Dibabar déning Open Road Films
Tanggal metu
  • Sèptèmber 14, 2016 (2016-09-14) (TIFF)
  • Agustus 4, 2017 (2017-08-04) (United States)
Suwéné
110 minutes[1]
Nagara United States
Basa Inggris

All I See Is You nggih punika filem thriller psikologi drama Amérikah Sarékat ingkang kadamel ing taun 2016, dipunarahaken déning Marc Forster, adhedhasar saking skenario anggitanipun Sean Conway. Filem punika dipun paragani déning Blake Lively lan Jason Clarke, kapilih minangka paraga utama kagem wonten adicara gelaran Special Presentations ing Toronto International Film Festival rikala taun 2016.[2] All I See Is You sampun kaputer wonten gedhung-gedhung bioskop awit surya 4 Agustus 2017, déning Open Road Films.

Ing wulan bulan Februari 2015, Blake Lively lan Jason Clarke nyawiji wonten proyek filem punika, sesarengan kaliyan juru damel Marc Forster. Filem punika dipundmel adhedhar saking skenario ingkang dipunangget dé ning Sean Conway.[3] Wulan Juni 2015, Yvonne Strahovski ugi mratélakaké sagah nyawiji maragani ugi wonten filem punika.[4] Lajeng ing wulan Oktober 2016, Open Road Films numbas hak dhistribusi filem punika, lan netepaken bilih 4 Agustus 2017 minangka wanci pamuteran.[5][6]

Cariyos[besut | besut sumber]

Filem punika nyariyosaken babagan setunggaling kenya tunanetra (kaparagan dé ning Blake Lively) lan sémahipun (kaparagan déning Jason Clarke). Nalika mripatipun sampun mboten saget pirsa malih lan mboten aget dipunuadani, piyambakipun rumaos ngadhepi ontran-ontran ingkang dèrèng naté kalampahi sadèrèngipun, selaminipun sesémahan.[7][8][9][10]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala luar[besut | besut sumber]