Alkoholisme

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Alkoholisme iku lelara kecandhuwan ing alkohol. Dadi wong sing senengané ngombé-ngombé lan minum-minum minuman keras nganti mendhem, diarani ngidhep lelara iki.

Wong sing ngidhep alkoholisme iku rawan kena lelara lever, ginjel lan pankreas.

Bibiliografi[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.

be-x-ol`:Алькагалізм