Albor Tholus

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Albor Tholus
MOLA albor tholus.jpg
Topografi Albor Tholus lan saubenge
Location Elysium Planitia
Coordinates 18°48′L 150°24′W / 18.8°L 150.4°W / 18.8; 150.4[1]Koordinat: 18°48′L 150°24′W / 18.8°L 150.4°W / 18.8; 150.4[1]

[[Category:Cithakan:Mars quadrangle quadrangle]]

Albor Tholus iku sawijining gunung geni sing wis punah ing wewengkon Elysium Planitia, ing planèt Mars. Gunung iki dumunung ing sakiduling gunung Elysium Mons lan Hecates Tholus. Gunung iki dhuwuré 4.5 kilomèter[2] kanthi diamèter 160 km.

Rujukan[sunting | besut sumber]

Deleng uga[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Albor Tholus with Google Mars


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Albor_Tholus&oldid=997368"