Elysium Mons

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Elysium Mons.

Elysium Mons iku sawijining gunung ing planit Mars. Gunung iki dhuwuré 14 kilomèter kanthi diamèter 240 km.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]