Elysium Mons

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Elysium Mons.

Elysium Mons iku siji gunung ing planit Mars. Gunung iki dhuwuré 14 kilomèter kanthi diamèter 240 km.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]