Elysium Mons

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Elysium Mons.

Elysium Mons iku sawijining gunung ing planèt Mars. Gunung iki dhuwuré 14 kilomèter kanthi diamèter 240 km.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Elysium_Mons&oldid=1102346"