Elysium Mons

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Elysium Mons.

Elysium Mons iku sawijining gunung ing planèt Mars. Gunung iki dhuwuré 14 kilomèter kanthi diamèter 240 km.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]