Elysium Mons

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Elysium Mons.

Elysium Mons iku sawijining gunung ing planèt Mars. Gunung iki dhuwuré 14 kilomèter kanthi diamèter 240 km.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Elysium_Mons&oldid=827110"