Albertus Jacobus Duijmaer van Twist

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mr. Albertus Jacobus Duijmaer van Twist lair ing Deventer tanggal 20 Fèbruari 1809, putrané profesor ing Groningen kang gadhah jeneng kang padha karo garwané Judith van Lochem.

Duijmaer van Twist iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda kang kaping 50. Dhèwèké maréntah antara taun 18511856.

Uga delengen[besut | besut sumber]