Alasa, Nias

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Alasa, Nias
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri12.24.07 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Nias {{{nama dati2}}}]]

Alasa iku kecamatan ing Kabupaten Nias Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Nias