Ajvar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ajvar
Традиционално сервиран ајвар.jpg
Ajvar with bread, garlic, pepper and salami
Tlatah utawa prajaBalkans
Woworan pokokCapsicum (Bell peppers), oil, salt
Buku masakan: Ajvar  Médhia: Ajvar

Ajvar ( pronounced: /ˈvɑːr/ ; Sirilik script : ajвар, aйвар) punika salah sawijining bumbu digawe prinsipe saka abang paprika lonceng, eggplants, lan lenga . [1] Roti kasebut dadi bahan sampingan populer ing saindenging Yugoslavia sawise Perang Dunia II lan saiki populer ing Eropa Tenggara .

Ajeg digawe kanthi komersial

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "How to Make Serbian Vegetarian "Caviar" or Ajvar". The Spruce Eats (ing basa Inggris). Dibukak ing 2020-10-25.