Ajibata, Toba Samosir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ajibata, Toba Samosir
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Toba Samosir {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Ajibata iku kecamatan ing Kabupaten Toba Samosir Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Toba Samosir