Agents of Secret Stuff

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Agents of Secret Stuff
A teenager jumps out of an explosion
The release poster of Agents of Secret Stuff
Disutradarani
Diprodhuseri
Ditulis déning
  • Wesley Chan * Ted Fu * Ryan Higa * Philip Wang
Dibintangi
Dimusiki George Shaw[1]
Perusahaan
prodhuksi
Tanggal metu
  • Novèmber 23, 2010 (2010-11-23) (Premiere screening)
  • Novèmber 24, 2010 (2010-11-24) (Internet release)
Suwéné
35 minutes
Nagara United States
Basa Inggris
Rantaman $25,000

Agents of Secret Stuff nggih punika sesirah filem cekak komedi saking Amérikah Sarékat taun 2010. Filem punika kaarahaken déning Wesley Chan, Ted Fu, lan Philip Wang saking Wong Fu Productions, lan Ryan Higa.[2][3] Tanggel jawab musik kapasrahaken déning George Shaw. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani filem punika antawisipun Ryan Higa, Arden Cho, lan Dominic Sandoval, sarta sapérang pangguna YouTube. Filem punika, katepakangen kaping pisanipun wonten Los Angeles ing surya 23 November 2010, lajeng kababar lumantar YouTube ing surya 24 November 24.[4] Agents of Secret Stuff sampun dipirsani langkung saking 30.5 yuta pamirsa YouTube ing Sèptèmber 2016.[5] Wondéné video trailer, bloopers, lan sawingkingipun pandemalan filem kapirsan déning 5.2 yuta,[6] 3.2 juta[7][8]. Filem punika ugi kababar lumantar iTunes Store kanthi sesirah Agents of Secret Stuff: Secret Edition,[9] sesarengan kaliyan Agents of Secret Stuff Soundboard lan Agents of Secret Stuff - Spy Catcher of Reasonable Effort apps.[1][10][11]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Agents of Secret Stuff – Behind the Music". channelAPA.com. April 11, 2011. Dijupuk July 23, 2012. 
  2. Miller, Liz Shannon (November 24, 2010). "NigaHiga’s New Film Gets Digital Artists, Strompolos Support". Gigaom. Dijupuk June 24, 2012. 
  3. Takahashi, Corey (January 26, 2011). "In A Small Corner Of YouTube, A Web Star Is Born". NPR. Dijupuk June 24, 2012. 
  4. Mashimello. "Ryan Higa and Wong Fu Productions premiere ‘Agents of Secret Stuff’". November 25, 2010. Allkpop. Dijupuk June 24, 2012. 
  5. Nigahiga (November 24, 2010). "Agents of Secret Stuff". YouTube. Dijupuk September 7, 2015. 
  6. Nigahiga (November 16, 2010). "Agents of Secret Stuff Trailer (Official)". YouTube. Dijupuk September 7, 2015. 
  7. WongFuProductions (November 24, 2010). "Bloopers: "Agents of Secret Stuff"". YouTube. Dijupuk September 7, 2015. 
  8. WongFuProductions (November 24, 2010). ""Agents of Secret Stuff" - Behind the Scenes". Dijupuk September 7, 2015. 
  9. ""Agents of Secret Stuff: Secret Edition" on iTunes!". Wong Fu Productions. November 9, 2011. Dijupuk July 23, 2012. 
  10. Vascellaro, Jessica E. (March 28, 2011). "Building Loyalty on Web". Wall Street Journal. Dijupuk June 24, 2012. 
  11. ""Agents of Secret Stuff" RELEASED". Wong Fu Productions. November 24, 2010. Dijupuk July 23, 2012. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]