Aftermath (film 2017)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist.

Aftermath (sadèrèngipun ngagem sesirah 478) inggih punika filem sandhiwara thriller saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2017. Filem punika dipunsutradarani Elliott Lester, dhedhasar skénario anggitanipun Javier Gullón. Filem punika dipunangkat saking lelakon sajatosipun kacilakan montor mabur Überlingen lan raja pati ingkang dumados salajengipun tumrap juru kendhali lalu-lintas udara Peter Nielsen ing Skyguide déning arsitèk Russian, Vitaly Kaloyev, ingkang nyuwun tanggel jawab dhumateng Nielsen awit saking pejahipun sémah lan kalih putranipun salebetipun kacilakan punika.[3]

Ingkang maragani filem punika antawisipun Arnold Schwarzenegger, Scoot McNairy, Maggie Grace, lan Martin Donovan. Aftermath dipunbabar kanggé sagung pamirsa ing surya 7 April 2017 déning Lionsgate Premiere.[4][5]

Ringkesan[besut | besut sumber]

Roman punika satunggaling priya ingkang kicalan sémah lan putranipun awit saking kacilakan montor mabur. Kacilakan punika dumados nalika para juru kendhali lalu-lintas udara, Jake Bonanos saweg ngayahi jejibahan. Roman gadhah pamanggih bilih juru kendhali lalu-lintas punika ingkang lepat, lan mboten marengaken késah. Piyambakipun nyuwun tanggel jawab awit saking kacilakan punika.[6]

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

  • Arnold Schwarzenegger
  • Scoot McNairy
  • Maggie Grace
  • Martin Donovan
  • Hannah Ware
  • Mariana Klaveno
  • Kevin Zegers
  • Larry Sullivan

Latar wingking[besut | besut sumber]

Ing surya 23 Juni 2015 wonten pawartos bilih Arnold Schwarzenegger badhé maragani filem sandhiwara thriller ingkang skénarionipun kaanggit déning Gullón kanthi sesirah 478, lan dipundamel déning Protozoa Pictures, kagunganipun Darren Aronofsky.[7] Ing surya 4 Novèmber 2015, Emmett/Furla/Oasis Films (EFOF) sumadya nanggel jawab sedaya wragad filem punika sesarengan Protozoa, lan Elliott Lester kajibah minangka sutradara.[8] Lionsgate Premiere badhé mbabar filem punika mligi kanggé pamirsa Amérikah Sarékat, ingkang kadamel déning Aronofsky kagunganipun Protozoa, Scott Franklin lan Eric Watson, sarta EFOF kagunganipun Randall Emmett lan George Furla, sesarengan Peter Dealbert.[8] Ing wulan Novèmber 2015, Highland Film Group nyade filem punika dhumateng juru dum sanèsipun kanggé pamirsa Amérikah Sarékat.[9] Ing surya 24 Désèmber 2015, Mariana Klaveno katetepaken maragani filem punika minangka Eve Sanders. Viktor ingkang nandang kasusahan dipunparagani Arnold Schwarzenegger.[10]

Pamundhutan gambar[besut | besut sumber]

Pamundhutan gambar utama filem punika dipunwiwiti surya 14 Désèmber 2015, ing Columbus, Ohio,[11] sinaosa sadèrèngipun sampun katetepaken badhé dipuncakaken surya 6 Désèmber.[12] Ing wulan Januari 2016, pandhamelan sampun jangkep.[1]

Pambabaran[besut | besut sumber]

Pilim punika kababar kanggé sagung pamirsa ing surya 7 April 2017.[13]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b Feran, Tim (November 7, 2015). "Arnold Schwarzenegger's new movie shoots here on Dec. 6". dispatch.com. Dijupuk November 11, 2015. 
  2. "Aftermath". Box Office Mojo. Dijupuk April 27, 2017. 
  3. Da Costa, Diego (June 24, 2015). "Arnold Schwarzenegger se convertirá en un padre vengativo en el drama '478'" [Arnold Schwarzenegger will become a vengeful father in the drama '478']. ecartelera.com. Dijupuk June 23, 2015. 
  4. "AFM: Darren Aronofsky, Arnold Schwarzenegger's '478' Sells Around the World (Exclusive)". Hollywood Reporter. November 2, 2016. Dijupuk October 28, 2016. 
  5. "1st Trailer For 'Aftermath' Starring Arnold Schwarzenegger". VannDigital. Dijupuk February 9, 2017. 
  6. Fleming, Mike, Jr. (June 23, 2015). "Arnold Schwarzenegger Aligns with Javier Gullon Script '478'". Deadline.com. Dijupuk June 23, 2015. 
  7. Fleming Jr, Mike (June 23, 2015). "Arnold Schwarzenegger Aligns With Javier Gullon Script '478'". Deadline (ing basa Inggris). Dijupuk December 31, 2015. 
  8. a b Fleming Jr, Mike (November 4, 2015). "Emmett/Furla/Oasis & Darren Aronofsky Ready Arnold Schwarzenegger Revenge Drama ‘478’ – AFM". deadline.com. Dijupuk November 11, 2015. 
  9. McClintock, Pamela (November 9, 2015). "AFM 2015: Darren Aronofsky, Arnold Schwarzenegger's '478' Sells Around the World (Exclusive)". The Hollywood Reporter. Dijupuk December 31, 2015. 
  10. Petski, Denise (December 24, 2015). "Mariana Klaveno Joins 'Full Circle' & Schwarzenegger Revenge Drama '478'". Deadline (ing basa Inggris). Dijupuk December 31, 2015. 
  11. THOMPSON, JAQUALINE (December 8, 2015). "The Arnold Movie, 478 starts filiming in Columbus next week". WTTE (ing basa Inggris). Dijupuk December 31, 2015. 
  12. "Arnold Schwarzenegger To Begin Filming Movie In Columbus". wosu.org. November 7, 2015. Dijupuk November 11, 2015. 
  13. Romano, Nick (February 7, 2017). "Arnold Schwarzenegger seeks retribution in Aftermath trailer". Entertainment Weekly. Dijupuk February 7, 2017. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]