Adopted (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Adopted
Gambar:Adopted Poster.jpg
Theatrical poster
Disutradarani Pauly Shore
Diprodhuseri Sam Hendrikse
Ann Roberts
Pauly Shore
Ditulis déning Pauly Shore
Dibintangi Pauly Shore
Dibabar déning Phase 4 Films
Tanggal metu
  • 2009 (2009)
Suwéné
80 minutes
Nagara United States
Basa Inggris

Adopted nggih punika sesirah filem sandhiwara komedi mokumenter independen saking Amérika Sérékat taun 2009. Filem punika kaarahaken déning Pauly Shore. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka juru damel, sesarengan Sam Hendrikse, lan Ann Roberts. Wondéné juru paraga ingkang nindakaken filem punika nggih Pauly Shore piyambak minangka dhiri pribadhinipun. Minangka mokumenter, filem punika suraosipun ngenyèk tumrap kahanan saindhengipun ingkang nyariyosaken nalika Pauly plesir dhumateng Afrika saperlu mupu anak kados Madonna lan Angelina Jolie."[1] Filem punika kadamel minangka pratanda pakaryan kaping tiganipun Shore minangka panganggit skénario, juru arah, lan juru damel.[2][3][4]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Nathan Rabin (June 21, 2010). "Pauly Shore". The A.V. Club. Dijupuk January 2, 2011. 
  2. Rebecca Dana (June 11, 2010). "Why Is Pauly Shore in Africa?". The Daily Beast. Dijupuk January 1, 2011. 
  3. Dan Persons (June 15, 2010). "Pauly Shore on Adopted". The Huffington Post. Dijupuk January 1, 2011. 
  4. Nils van der Linden (July 24, 2009). "Shore enough, Pauly's back". iAfrica. Dijupuk January 1, 2011. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]