Adman Dewi, Tapanuli Tengah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Adman Dewi, Tapanuli Tengah
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Tapanuli Tengah {{{nama dati2}}}]]

Adman Dewi iku kecamatan ing Kabupaten Tapanuli Tengah Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Tapanuli Tengah