Adliswil

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Langnau am Albis, Adliswil, Danau Zürich lan Turitg (ing latar belakang), katingal saking pareden Albis

Adliswil inggih punika kuthamadya ing Distrik Horgen, Kanton Zurich, Swiss. Adliswil dumunung ing wewengkon Zimmerberg, ing lembah Sugani Sihl dheteng sisih kidul Kitha Zürich, caket kaliyan Kilchberg, Ruschlikon, Langnau am Albis lan ing sisih sanèsipun wonten Kitha Stallikon lan caket kaliyan Distrik Affoltern.

Cathetan suku[besut | besut sumber]


Pranala njawi[besut | besut sumber]