Adiankoting, Tapanuli Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Adiankoting, Tapanuli Lor
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Tapanuli Utara {{{nama dati2}}}]]

Adiankoting iku kecamatan ing Kabupaten Tapanuli Utara Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Tapanuli Utara