Acar Asia Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Acar mangga gaya Gujarati

Acar Asia kidul, dikenal minangka achar, aachar, athanu utawa achaar, iku acar, saka subbawana India, digawe saka macem-macem sayuran lan woh-wohan, wadi ing brine, cuka, utawa lengo becik ditonton bebarengan karo macem-macem rempah-rempah Indian .

Acar mangga pedhes India