Menyang kontèn

Abad kaping 22

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Aksara Latin
     

Abad kaping 22


Abad kaping 21 - Abad kaping 22 - Abad kaping 23

Werna[besut | besut sumber]

Werna wèb[besut | besut sumber]

000 EEE FFF
F00 F66 F88
F80 F83 F86
FC0 FC6 FC8
FF0 FF9 FFC
CF0 CF6 CF9
0F0 6F9 9FC
0FD 6FD 9FD
6FF 9FF CFF
C6F 9CF CCF
F6C F9C FCC