ASIS

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

ASIS, cekakan saka Basa Inggris: The Australian Secret Intelligent Service iku badan pangumpul katrangan luar negeri Australia. Tugas ASIS yakuwi nglindhungi lan promosi kapentengan vital Australia liwat tindakan jasa intelijen miturut arahan pamaréntah.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=ASIS&oldid=822871"