10 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 10 Mei)
Jump to navigation Jump to search

10 Mèi punika dinten ingkang kaping 130 utawi 131 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

9 Mèi-10 Mèi-11 Mèi