Žemlovka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Žemlovka
Zemlovka.JPG
JinisPastry
Panggonan asalCzech Republic
Woworan pokokApples, rohlík or veka
Buku masakan: Žemlovka  Médhia: Žemlovka

Žemlovka (ing basa umum: zemlbába ) yaiku puding roti legi sing digawe saka apel lan rohlíks utawa veka, direndhem ing susu legi. Varian liyane nggunakake pir tinimbang apel. Panganan kasebut minangka bagean tradisional masakan Czech lan Slowakia lan asring ditampilake ing kantin .